T.C

Tekstil ve Gıda İmalatçılar Sitesi

Akhisar Belediyesi tarafından 6 ada üzerinde toplam 53 bin 450 metrekare alan içerisinde Hürriyet Mahallesi 167 sokak sonu kovalık mevkiinde yapılan Gıda ve Tekstil İmalatçıları Sanayi sitesi Akhisar ekonomisine cansuyu oldu.

Önceki dönemlerde Toplu Konut İdaresi' ne imar edilen ve daha sonra Akhisar Belediyesi tarafından ihtiyaç kapsamı çerçevesinde imar değişikliği yapılan Gıda ve Tekstil İmalatçıları Sanayi sitesinde toplam 184 işyeri yer alıyor.

Ayrıca Akhisar Belediyesi tarafından  2 bin 600 metre pis su ve bin 510 metre yağmur suyu kanallarının da döşendi.

Proje 26 Haziran 2009 tarihinde tamamlandı.