Kütahya ASKF’den Akhisar Belediyesine Ödül

04.12.2012

Kütahya ASKF’den Akhisar Belediyesine Ödül

Kütahya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) kuruluşunun 30. yılında düzenlene ödül töreninde Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı’ya Amatör Spor’a yaptığı katkılarından dolayı plaket takdim edildi.

Kütahya Yoncalı Termal Otel’de, Fanatik Gazetesi yazarı Yalçın Dümer’in sunuculuğunu yaptığı gecede Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı’ya amatör spora yaptığı katkılarından dolayı paletini Kütahya ASKF Başkanı Murat Cengiz takdim etti.

Kütahya ASKF’ye nice 30. yıllar dileyen Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, böyle bir ödüle layık görüldüğü için gurur duyduğu belirterek “Akhisar’ı bir spor kenti yapmak adına amatöre belediye olarak büyük destek veriyoruz. Amatör spor bizim geleceğimizdir. Amatör spora vermiş olduğumuz desteğin meyvesini bugün takımımızın Süper Lig’de mücadele etmesi ile meyvelerini alıyoruz” dedi.

İLGİLİ DOSYALAR