Cumhuriyetin 98.yılında Akhisar’da fener alayı coşkusu yaşandı

29.10.2021

Cumhuriyetin 98.yılında Akhisar’da fener alayı coşkusu yaşandı

Akhisar Belediyesi tarafından organize edilen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında yapılan fener alayına vatandaşlar akın etti. Cumhuriyet’in 98. yılı Akhisar’da büyük bir coşkuyla kutlandı. Akhisar Belediye Bandosu, Halk Oyunları Ekibi ve atlı birliklerin öncülük ettiği fener alayında vatandaşlar ellerinde Türk Bayrakları ile marşlar eşliğinde yürüdü.

Şehit Teğmen Tahir Ün Caddesinde başlayan fener alayı programında CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu ve Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu da programı katılarak halkı selamladılar. Büyük katılımın yaşandığı yürüyüşte renkli görüntüler ortaya çıktı. Belediye Başkanı Besim Dutlulu, yaptığı konuşmasında, “En güzel bayramımız, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’mızın 98. yaşı kutlu olsun. Cumhuriyet Bayramı'mızı bu yıl sadece sosyal medyada değil, ellerimizde Türk bayraklarımız ile meydanlarda hep birlikte, coşkuyla kutladık. Fener alayımıza katılan tüm halkımıza yürekten teşekkür ediyorum. Cumhuriyet’imizin ilanının 98. yıl dönümünde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı kutluyor; ülkemizin Kurucu ve Ebedi lideri Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi saygı ve sevgiyle anıyorum. Yaşasın Cumhuriyet!” ifadelerini kullandı.