Dağdere’de ilk kez açık hava sinema etkinliği düzenlendi

07.07.2021

Dağdere’de ilk kez açık hava sinema etkinliği düzenlendi

Akhisar Belediyesi Açık Hava Sinema Geceleri Akselendi Mahallesi ardından Dağdere Mahallesi’nde devam etti.

Sanatı ve kültürü ilçenin dört bir yanında yaşatmak amacıyla Açık Hava Sineması etkinliğini sürdüren Akhisar Belediyesi, Dağdere Mahallesi sakinleri ile buluştu. Mahallelerde kurulan gezici sinema perdesi ile mahalle sakinleri unutulmaz bir gece yaşadı. Akhisar Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ayrıca katılımcılara patlamış mısır hediye etti.

Açık Hava Sinema keyfinin kırsal mahallelerde her hafta devam edeceği vurgusu yapılırken etkinliğe katılan 7’den 70’e tüm vatandaşlar Belediye Başkanı Besim Dutlulu’ya teşekkür ederek böyle etkinliklerin devamını diledi.