Çanakkale Zaferi'mizin 106.yılında şehitlerimizi andık

18.03.2021

Çanakkale Zaferi'mizin 106.yılında şehitlerimizi andık

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’nün 106. yılı münasebetiyle Akhisar Şehitliği’nde program düzenlendi.
Günün anlam ve önemi ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanımız Besim Dutlulu, “18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’nün 106’ncı yıl dönümü dolayısıyla Akhisar Şehitliği’nde düzenlenen törende, şehadete koşan, bayrağımızı düşürmeyen yüreği vatan sevgisiyle dolu kahraman şehitlerimizi dualarla andık. Bir kez daha aziz şehitlerimizi ve hakkın rahmetine kavuşmuş gazilerimizi sonsuz saygı ve minnetle anıyor, aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyorum” dedi.
Program çerçevesinde; günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Hava Meydan Komutanlığı Hava İkmal Yüzbaşı Refik Sarı yaptı. Kaymakam Sabit Kaya şehitlik defterini imzalayarak günün anlam ve önemine ilişkin açıklamalarda bulundu. Akhisar Hilaliye Cami İmam Hatibi Mehmet Ali Özkaya tarafından Kur’an-ı Kerim okunmasının ardından İlçe Müftüsü Mahmut Sami Türkmenoğlu, şehitlerimizin ruhuna dua etti. Duaların ardından protokol, şehit kabirlerini ziyaret edilerek karanfil bıraktılar.