Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu’nun Kurban Bayramı Mesajı

30.07.2020

Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu’nun Kurban Bayramı Mesajı

Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Belediye Başkanı Besim Dutlulu mesajında şu sözlere yer verdi: Ulusal ve dini bayramlarımız sevginin, saygının ve hoşgörünün arttığı, insan ilişkilerinin güçlendiği, umutların ve dayanışmanın canlandığı, yoksulların gözetildiği, birlik ve beraberliğin geliştiği en önemli günlerimizdir.

Kovid-19 salgını sebebiyle sosyal mesafe ve sağlık tedbirlerine rağmen, kalplerimizin birlikte attığı bir bayramı daha karşılıyoruz. Bayram günlerinde, aile büyüklerimizi, yakınlarımızı, komşularımızı ziyaret etmek, bayramı bayram yapan en önemli değerlerimizden olsa da coşkulu bayram günlerinin yerini hüzün ve kederin almaması için maske, güvenli mesafe ve hijyen kurallarına uymayı unutmamalıyız. Alacağımız tedbirlerle, sımsıkı sarılarak yaşayacağımız bayramlar yakın.

Ülkemizde barışın, huzurun ve hoşgörünün egemen olduğunu, yeniden sağlıkla, sevgiyle ve coşkuyla kutlayacağımız bayramlara kavuşmak en büyük dileğimdir.

Kurban Bayramı’nın sağlığa, mutluluğa, barışa ve hiç tükenmeyen yaşama sevincine vesile olmasını diliyorum. Başta şehit ailelerimiz ve yakınlarının, gazilerimizin ve ailelerinin, akabinde de Türk Milletinin bayramını en içten dileklerimle kutluyor, evlerimize sağlık ve mutluluk, şehrimize ve ülkemize huzur getirmesini diliyorum. İyi Bayramlar Akhisar.