Başkan Dutlulu, Kurban Bayramı’nda Şehit ailelerini unutmadı

30.07.2020

Başkan Dutlulu, Kurban Bayramı’nda Şehit ailelerini unutmadı

Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Şehit ailelerini ziyaret ederek, Kurban Bayramlarını kutladı.

Kurban Bayramı öncesinde Şehit ailelerini ziyaret ederek Kurban Bayramlarını kutlayan Başkan Besim Dutlulu, şehit yakınlarının her zaman hizmetinde olduklarını dile getirdi.

Ülkemizin birliği ve bütünlüğü için canlarını feda eden şehitlerimizi saygıyla anan Başkan Dutlulu, “Şehitlerimizin hakkını ne yapsak ödeyemeyiz; aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyorum.  Onların anılarını gönüllerimizde yaşatmak için ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz. Şehitlerimizin aileleri bizim emanetimiz. Bu bayramda da şehit ailelerimizi ziyaret ederek hem bayramlarını kutladık hem de ihtiyaçları noktasında ne gerekiyorsa yapacağımızı belirttik. Vatan için canlarını gözlerini kırpmadan feda eden şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyor, tüm şehit ailelerimizin bayramını kutluyorum” ifadelerini kullandı.