Akhisar Belediyesi yardım kampanyası başlattı

28.03.2020

Akhisar Belediyesi yardım kampanyası başlattı

Değerli Akhisarlılar,

Göreve geldiğimiz günden beri, imkanlarımız ölçüsünde, durumu iyi olmayan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza düzenli olarak gıda, giyecek, yakacak ve benzeri gibi yardımlarda bulunuyoruz.

Koronavirüs salgını sebebiyle sokağa çıkmanın riskli olduğu bu günlerde, gelirlerini kaybeden vatandaşlarımız için Akhisar Belediyesi olarak bir kampanya başlatıp, halkımızın da desteğini arkamıza alarak isteklerine daha iyi karşılık vermek istiyoruz.

Bu süreçte genci, yaşlısı yüzlerce Akhisarlının, büyük bir dayanışma örneği ile belediyeye bağışta bulunmayı teklif etmesi, bu kampanyanın hayata geçmesinin en önemli nedenidir. Bunun mimarı sizlersiniz. Birlik, beraberlik ve dayanışmanın gücüyle, şehrimizdeki ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırmak istediğiniz bağışlarınızı aşağıda paylaştığımız belediyemizin hesap numaralarına gönderebilirsiniz.

Bu süreci dayanışmanın gücüyle, hep birlikte mücadele ederek aşacağız.  #AkhisarDayanışması #İyiKiAkhisarVar

#Not: Lütfen bu hesap numaraları dışında hiçbir yere para göndermeyelim; elden para vermeyelim.  Dolandırıcılara karşı dikkatli olalım!

Akhisar Belediye Hesap İBAN Numaraları

Halk Bank: TR91 0001 2009 5630 0007 0000 24