Akhisar’ın dört bir yanı dezenfekte ediliyor

26.03.2020

Akhisar’ın dört bir yanı dezenfekte ediliyor

- Akhisar’ın dört bir yanı dezenfekte ediliyor

Koronavirüs salgınına karşı etkin bir mücadele ortaya koyan Akhisar Belediyesi dezenfekte çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

İnsan sağlığına zararlı olmayan, virüs ve bakterilere karşı yüzde yüz etkili olan Sağlık Bakanlığı tarafından onaylı özel solüsyonlarla dezenfekte çalışmalarını sürdüren Akhisar Belediyesi, çalışmalarını bu kez Reşatbey Mahallesi, Atatürk Mahallesi, Cumhuriyet Mahallesi, Hürriyet Mahallesi, Seyitahmet Mahalllesi, Mustafa Kirazoğlu Hastanesi ek hizmet binası ve belediye konutlarında sürdürdü. Öncelikle vatandaşların yoğun olarak kullandığı cadde ve sokaklarda dezenfekte çalışması başlatan Akhisar Belediyesi, özel dezenfekte araçları ile yapılan çalışmaların kent genelinde 7/24 süreceğini bildirdi.

Özel dezenfekte aracı, arazözler ve dezenfekte ekipleri ile sokak ve caddeleri olası salgın hastalıklardan arındıran belediye çalışanları, duraklar, çöp konteynerleri, parklar, çocuk oyun grupları, otoparklar ve apartman girişlerini de dezenfekte etti.

Balkonlardan Belediyeye Destek

Ara sokaklarda da çalışmalarını sürdüren belediye ekiplerine alkışlarıyla destek olan mahalle sakinleri, Koronavirüs salgınına karşı örnek bir mücadele ortaya koyan belediye çalışanlarına ve Belediye Başkanı Besim Dutlulu’ya teşekkürlerini iletti.