Akhisar Belediyesi'nden dolandırıcılara karşı uyarı

07.02.2020

Akhisar Belediyesi'nden dolandırıcılara karşı uyarı

Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, kendisinin ve belediyenin adını kullanarak, depremzedelere yardım toplama bahanesiyle dolandırıcılık yapanlara karşı vatandaşları uyardı.

Akhisar’da meydana gelen depremlerin ardından dolandırıcıların yönünü Akhisar’a çevirmesi ve birkaç vatandaşın dolandırılması üzerine uyarılarda bulunan Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, vatandaşların dikkatli olmasını istedi.

Başkan Besim Dutlulu açıklamalarında şu ifadelere yer verdi;  “Akhisar Belediyesi’nden geldiğini söyleyerek veya adımı ve soyadımı kullanarak sizlerden para ve yardım isteyen kişileri kesinlikle dikkate almayın ve hemen emniyet müdürlüğüne şikayette bulunun. Konunun kurumumuzla hiçbir ilgisi yoktur. Şehrimizde ‘depremzedelere yardım topluyoruz’ diyerek halkımızın iyi niyetini, duygusal yönünü hedef alan dolandırıcıların harekete geçtiğini üzücü haberlerle öğrendik. Dolandırıcılara karşı lütfen daha dikkat olunuz. Halkımıza duyurulur” dedi.