Son ödeme günü 30 Kasım!

06.11.2019

Son ödeme günü 30 Kasım!

Akhisar Belediyesi, 30 Kasım Cuma günü sona erecek Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi’nin 2’nci taksit ödemelerinde mükelleflerin herhangi bir sıkıntıyla karşılaşmaması için alınan önlemlere dair yazılı açıklama yaptı. Önlemler çerçevesinde hizmet binasında bulunan veznelerin 08.00 – 17.00 saatleri arasında açık olacağının belirtildiği açıklamada son vergi ödeme günün 30 Kasım Cuma olduğu bildirildi.

İNTERNET ÜZERİNDEN ÖDEME

Ödemelerinin nakit ya da anlaşmalı kredi kartları ile yapılabileceğinin altı çizilen açıklamada ayrıca https://webportal.akhisar.bel.tr/web/guest/58 internet adresi üzerinden ödemelerin online olarak yapılabileceği kaydedildi. Ödemelerini zamanında yapmayan mükelleflere, mevzuat uyarınca, aylık faiz uygulanacağına da dikkat çekilen açıklamada cezalı duruma düşmemek için mükelleflere vergilerini zamanında ödemeleri uyarısında da bulunuldu.