Akhisar Belediyesi ve Büyükşehir tek çatı altında

16.07.2019

Akhisar Belediyesi ve Büyükşehir tek çatı altında

Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Akhisarlı vatandaşların hizmete tek noktada ulaşması noktasında ilk çalışma olarak Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne ait hizmetler de Akhisar Belediyesi çatısı altında toplandı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi ile Akhisar Belediyesi arasında yapılan görüşmeler sonunda gerçekleştirilen ortak hizmet anlayışı vatandaşa kolaylık olarak geri dönüyor. Kurulan irtibat bürosunda Büyükşehir Tahsilat, MASKİ Tahsilat, Numarataj ve Çözüm Merkezi birimleri yer alıyor. Vatandaşlar, uygulamanın hayata geçmesi noktasında uğraş veren Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu’ya ve bu çağrıya yanıt veren Manisa Büyükşehir Belediyesi yetkililerine teşekkür etti.

Vatandaşın sorunlarının çözümü noktasında bu uygulamanın önemine değinen Başkan Dutlulu, “Vatandaşımızın her türlü isteğine cevap vermek adına zaman ve mekan tasarrufu sağlayarak milli ekonomimize de katkı sağlayacak bu hizmetin hayırlı olmasını diliyorum. Şehrimizdeki tüm kurumlarla, ayrım gözetmeksizin Akhisar’ın yararına olacak her türlü projenin içerisinde olacağız” dedi.