15 Temmuz etkinlikleri şehitlik ziyaretiyle başladı

15.07.2019

15 Temmuz etkinlikleri şehitlik ziyaretiyle başladı

15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Akhisar Şehitliği ziyaret edilerek dualar edildi.

Vatan savunmasında hayatını kaybeden şehitlerimizin kabirlerinin bulunduğu Akhisar Şehitliği'nde, 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında program düzenlendi. Programa Akhisar Kaymakamı Sabit Kaya, Garnizon Komutanı Hava İstihkam Albay Mehmet Şahin, Akhisar Belediye Başkan Vekili Ekrem Kayserili, İlçe Emniyet Müdürü Engin Pınar, Akhisar İlçe Jandarma Komutan Vekili Yüzbaşı Hakan Gezgin, siyasi partilerin ilçe başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, şehit aileleri ve vatandaşlar katıldı.

Tören 1 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Akhisar İlçe Müftülüğü'nden İlçe Vaizi Habil Keske tarafından dua okundu.  Daha sonra şehitlerin kabirlerine karanfiller bırakılarak program son buldu.