T.C

4 ülkeden gelen 37 öğrenci Başkan Dutlulu’yu ziyaret etti

14.05.2019

4 ülkeden gelen 37 öğrenci Başkan Dutlulu’yu ziyaret etti

Letonya, Portekiz, İtalya ve Romanya’dan toplam 37 kişilik bir ekibi misafir eden Şehit Ali Aksoy Ortaokulu, Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu’yu ziyaret etti.

4 ülkeden gelen 37 öğrenciyi Akhisar Belediye Meclisinde konuk eden Belediye Başkanı Besim Dutlulu, “şehrimize hoş geldiniz. Öncelikle hem kültürel anlamda hem de tarihi anlamda çok güzel bir şehre geldiğinizi belirtmek istiyorum. İnşallah sizlerde uzun vade de tanıdıkça daha fazla keyif alırsınız. Sizleri burada misafir etmek gerçekten çok güzel” dedi.

Gün boyu oldukça yoğun bir faaliyet programının ardından şehir turunda Belediye Başkanı Besim Dutlulu’yu ziyaret eden Şehit Ali Aksoy Ortaokulu müdürü Cevdet Çağrı Yağan, böyle bir çalışmanın özveri gerektiren bir olay olduğunu, bu konuda da tüm okul çalışanlarına ve konuksever Belediye Başkanı Besim Dutlulu’ya sonsuz teşekkür ettiğini ifade etti.