İftar geleneği Başkan Dutlulu ile geri döndü

06.05.2019

İftar geleneği Başkan Dutlulu ile geri döndü

Başkan Dutlulu’dan iftar sofrasına davet

Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, 11 Ayın Sultanı Mübarek Ramazan Ayı'nda belediye tarafından kurulan İftar sofrasına tüm Akhisarlıları davet etti.

Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, birlik, beraberlik, dayanışma ve yardımlaşma duygularının en yoğun hissedildiği mübarek Ramazan ayı boyunca kurulacak iftar sofralarında Akhisarlıları misafir edeceklerini söyledi. Başkan Dutlulu, "Cennet’in kapılarının açıldığı, öfkenin azaldığı, sevginin çoğaldığı, birlik ve beraberlik duygularının arttığı 11 Ayın Sultanı Şehr-i Ramazan’ın, ülkemize, İslam alemine ve insanlığa hayırlar getirmesini dilerim" dedi.

Karşılıklı hoşgörü ve sevginin en üst seviyelere taşındığı Ramazan ayında, çeşitli nedenler dolayısıyla oruçlarını evlerinde açamayanlar için Eski Belediye binası önünde, hijyenik koşullarda pişirilen iftar yemeğinde vatandaşlar ile birlikte iftarını açacak olan Başkan Besim Dutlulu, iftar sofrasının Ramazan ayı boyunca devam edeceğini açıkladı.

On bir ayın sultanı Ramazan ayının ilk günü olan 6 Mayıs Pazartesi ile son günü olan 3 Haziran Pazartesi gününe kadar açık kalacak olan iftar sofrası Eski Belediye binası önünde kurulacak. Başkan Dutlulu, Ramazan ayının Akhisar'a ve tüm İslam alemine huzur ve bereket getirmesini diledi.