Başkanımız Besim Dutlulu, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı mütevelli heyeti toplantısına katıldı.

15.04.2019

Başkanımız Besim Dutlulu, Akhisar Kaymakamlık topantı salonunda Sayın Kaymakamımız Sabit kaya önderliğinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı mütevelli heyeti toplantısına katıldı.

Başkanımız Besim Dutlulu burada verdiği mesajda, "Akhisar'da yaşayan yardıma muhtaç vatandaşlarımızın yaşadıkları sıkıntıların önüne geçebilmek için, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı mütevelli heyeti ile toplandık. Her zaman yoksulun yanında ve muhtacın hizmetinde olacağız" dedi.