Doğa yürüyüşlerinin bu haftaki rotası Karayağcı oldu

15.04.2019

Doğa yürüyüşlerinin bu haftaki rotası Karayağcı oldu

Akhisar Belediye bünyesindeki Zinde Yaşam Kulübünün her hafta sonu Pazar günü düzenlediği doğa yürüyüşlerinde bu haftaki rota Karayağcı Mahallesi parkuru oldu.

Akhisar Belediyesi Zinde Yaşam Kulübü, her hafta sonu düzenli olarak yaptığı doğa yürüyüşü faaliyetlerinin yirmialtıncı haftasında rota Karayağcı Mahallesi parkuru oldu. Akhisar’da sağlıklı yaşamı tercih edenlerin büyük ilgi gösterdiği kulüp bünyesinde sabah başlayan doğa yürüyüşü etkinliği yaklaşık 3 saat sürerken Akhisarlılar büyük ilgi gösterdi.

Her hafta olduğu gibi doğa yürüyüşleri İsmet Uçar önderliğinde Pazar günü Milli Egemenlik Meydanı Akhisar Belediye Hizmet Binası önünde saat 07.00’da toplanan kalabalık saat 07.15’de şehir merkezine 10 kilometre uzaklıktaki Karayağcı parkuruna hareket etti.

Her hafta farklı bir parkurda doğanın bilinmeyen yönlerini ve güzelliklerini keşfeden Zinde Yaşam Kulübü üyeleri, haziran ayına kadar yoğun bir sezon geçirecek. Her hafta yürüyüş gerçekleştiren üyeler, yağmur çamur dinlemeden yürüyüş yaparken, çocukları parkuruna dahil etmeyi ihmal etmiyor. Doğa yürüyüşü ile şehrin gürültüsünden uzak doğa ile içiçe spor yapmanın mutluluğunu yaşayan sporseverler bu etkinliği devam ettiren Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu’ya teşekkürlerini sundu.