T.C

Akhisar Sevgi Çocukları Derneğinden, Başkan Salih Hızlı’ya teşekkür

14.03.2019

Akhisar Sevgi Çocukları Derneğinden, Başkan Salih Hızlı’ya teşekkür

Akhisar’da uzun yıllardır dernek çatısı altında faaliyet gösteren Akhisar Sevgi Çocukları Rehabilitasyon Merkezi yönetimi, Akhisar’da 15 yıldır Belediye Başkanlığı görevini yürüten Salih Hızlı’yı makamında ziyaret etti.

Akhisar Sevgi Çocukları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Semih Gürmen, “Belediye Başkanı Salih Hızlı döneminde engelliler adına yapılan tüm yatırımlar için teşekkür ederiz. Her zaman bizlerle kurum veya şahsi olsun ortak çalışma içerisinde bulundunuz. Akhisar’da akıllarda kalıcı bir izler de bıraktınız. Hayatınızın bundan sonraki yaşamında başarılar dilerim” dedi.