T.C

Akhisar Atçı Dostları Derneğinden, Belediye Başkanı Salih Hızlı’ya teşekkür

13.03.2019

Akhisar Atçı Dostları Derneğinden, Belediye Başkanı Salih Hızlı’ya teşekkür

Akhisar’da faaliyet gösteren ve gelenekleri günümüzde yaşatmaya çalışan Akhisar Atçı Dostları Derneği 3 dönemdir Akhisar Belediye Başkanlığı görevini yürüten Salih Hızlı’yı makamında ziyaret etti.

Akhisar’da 4 yıldır atçılar ve at sevenleri bir arada tutmak amacıyla hizmet verdiklerini ifade eden Akhisar Atçı Dostları Derneği Başkanı Yakup Yıldırım, “Akhisar Atçı Dostları Derneği, kurulduğu 2015 yılından beri Atçıları ve at sevenleri bir arada tutmak ve Cirit ve değnek geleneğimizi sürdürmek, Türk kültürüne hizmet etmek yeni nesillere at ve atçılığı anlatmak, yaşatmak amacıyla üstün bir gayretle çalışmaktadır. Bu dönemimiz içerisinde bizlerin her türlü isteğini severek yerine getiren Belediye Başkanımız Salih Hızlı’ya teşekkür ederiz ve bundan sonraki yaşamında başarılar dileriz” dedi.

Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı da bu nezaket ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek dernek başkanı Yakup Yıldırım ve dernek üyelerine teşekkür etti.