Akhisar Belediye personeli Mustafa Doğdu son yolculuğuna uğurlandı

10.01.2019

Akhisar Belediye personeli Mustafa Doğdu son yolculuğuna uğurlandı

Dün Beyoba Mahallesi Ilıcak Mevkii yakınlarında aracı ile bir dereye uçması sonucu altında kalarak hayatını kaybeden Akhisar Belediyesi Park ve Bahçeler Çavuşu Mustafa Doğdu, mesai arkadaşları tarafından son yolculuğuna uğurlandı.

Akhisar Belediyesi hizmet binası önünde toplanan mesai arkadaşları Mustafa Doğdu’ya son görevlerini yerine getirdiler. Taziyeleri kabul eden ailesi ardından Gölmarmara’nın Tiyenli Mahallesine götürülen Mustafa Doğdu, burada ikindi namazına müteakip mahalle mezarlığına defnedileceği bildirildi.