Akhisar Belediyesi Aralık ayı olağan meclis toplantısı yapıldı

05.12.2018

Akhisar Belediyesi Aralık ayı olağan meclis toplantısı yapıldı

Akhisar Belediyesi 2018 yılı Aralık ayı olağan meclis toplantısı meclis salonunda Salih Hızlı başkanlığında yapıldı. 4 gündem maddesinin yer aldığı meclis toplantısında AK Parti, CHP ve MHP Grup meclis üyelerinin katılımı ile başladı.

Birinci gündem maddesinde yer alan 2019 yılı meclis toplantı günü ve tatil ayının belirlenmesi gündeme gelirken ikinci gündem maddesinde ise Kanun Nizam Komisyonu meclise sunuldu. Üçüncü Gündem maddesinde ise Akhisar Zeytin ve Zeytinyağı Türevleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi müteşebbis heyetinin belirlenmesi gündeme gelirken meclis imar evrakları ile son buldu.