Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı’dan 10 Kasım Mesajı

09.11.2018

Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı’dan 10 Kasım Mesajı

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, bağımsızlık mücadelesinin önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmet, minnet ve saygıyla andığını dile getiren Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, mesajında şu ifadelere yer verdi.

“İstiklal Savaşımızın Başkomutanı; Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 80. yılında rahmet ve minnetle anıyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk bugün milletçe sahiplendiğimiz büyük Türkiye yürüyüşümüzün temellerini atmış ve milletimize bağımsızlık yolunu açmıştır. Bizler Kurtuluş Savaşı’mızdaki inanç ve kararlılıkla bugün milletimizin barışı, huzuru ve kardeşliği için çalışmaya devam ediyor ve edeceğiz.

Bugün 10 Kasım’da, Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü tüm şehit ve gazilerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyoruz. Tüm hemşerilerimizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum” dedi.