Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, şampiyon boksörü konuk etti

08.11.2018

Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, şampiyon boksörü konuk etti

Muğla’da gerçekleştirilen Büyük Erkekler Ferdi Boks Şampiyonası’nda Türkiye Şampiyonu olarak ilimizi gururlandıran Akhisarlı Deniz Güngör, Akhisar Belediyesi’ni ziyaret etti.

Muğla’da Datça Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirilen Büyük Erkekler Ferdi Boks Şampiyonası’na katılarak +91 kategorisinde birinci olan Deniz Güngör’ün başarısı Manisa ve doğduğu şehir Akhisar’da büyük sevinç yarattı. Şampiyon boksör, Muğla dönüşü Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı’yı makamında ziyaret etti. Güngör, Muğla’da Manisa’yı ve Akhisar’ı başarıyla temsil etmenin mutluluğunu yaşadığını belirtirken, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı’da Deniz Güngör’ü kutlayarak günün anısına hediye takdim etti.