Zinde Yaşam Kulübü doğa yürüyüşünde rota bu hafta Muştullar oldu

16.04.2018

Zinde Yaşam Kulübü doğa yürüyüşünde rota bu hafta Muştullar oldu

Zinde Yaşam Kulübünün her hafta sonu Pazar günü düzenlediği doğa yürüyüşlerine her hafta olduğu gibi bu hafta da büyük ilgi oldu.

Akhisar Belediyesi Zinde Yaşam Kulübü, her hafta sonu düzenli olarak yaptığı doğa yürüyüşü faaliyetlerinin 31’inci haftasında rota Muştullar parkuru oldu. Akhisar’da sağlıklı yaşamı tercih edenlerin büyük ilgi gösterdiği kulüp bünyesinde sabah başlayan doğa yürüyüşü etkinliği yaklaşık 3 saat sürerken Akhisarlılar büyük ilgi gösterdi.

Yeni dönem otuzbirinci hafta doğa yürüyüşü İsmet Uçar önderliğinde dün Milli Egemenlik Meydanı Akhisar Belediye Hizmet Binası önünde saat 06.45’de toplanan kalabalık saat 07.00’da şehir merkezine 20 kilometre uzaklıktaki Muştullar Mahallesindeki parkura hareket etti. Doğa yürüyüşü ile şehrin gürültüsünden uzak doğa ile içiçe spor yapmanın mutluluğunu yaşayan sporseverler Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı’ya etkinlikten dolayı teşekkürlerini sundu.