12.03.2018

Akhisar Belediyesi 2018 yılı Mart ayı olağan meclis toplantısı 2.oturumu yapıldı. Saat 17.00'de başlayan 4 gündem maddesinin yer aldığı tüm gündem maddeleri oy birliği ile kabul edildi. Birinci gündem maddesinde Mülkiye Akhisar Belediyesine ait Sebzeciler ve MEyveciler üst katının TEMAD'a  tahsisi komisyondan geldiği gibi oy birliği ile kabul edildi. İkinci gündem maddesinde Makedonya'nın Gostivar belediyesine yapılacak inceleme gezisi komisyondan geldiği gibi oy birliği ile kabul edildi. Üçüncü gündem maddesinde 2018 yılında uygulanacak olan gelir tarife değişikliği yine komisyondan geldiği gibi oy birliği ile kabul edildi. Son gündem maddesinde ise iller bankasından alınacak kredi için Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı'ya yetki verilmesi oy birliği ile kabul edildi.