Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Filistinli Down Sendromlu Mohammad Al Taweel ile maç izledi

12.02.2018

Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, İsrail askerleri tarafından gözaltına alınıp serbest bırakılan ve psikolojik destek sağlanması amacıyla Türkiye'ye getirilen down sendromlu Filistinli Mohammad Al Taweel’i konuk etti.

Belediye Başkanı Salih Hızlı, Mohammad Al Taweel’in ismi yazılı 45 numaralı ile birlikte forma Spor Toto Süper Ligi 21.haftasında Teleset Mobilya Akhisarspor ile Bursaspor arasında oynanan karşılaşmayı Spor Toto Akhisar Belediye Stadyumu şeref tribününde beraber izlediler.

Belediye Başkanı Salih Hızlı, “Mohammad Al Taweel İsrail'in Filistinlilere yapmış olduğu son saldırganlığın, son baskı ve zulmün sembol ismi oldu. Bizim için kutsal emanetler Mekke'dir, Medine'dir, Kudüs'tür. Biz Kudüs'ü kutsal emanetlerin en önemlilerinden birisi olarak görüyoruz ve bu emanete kıyamete kadar da sahip çıkmaya devam edeceğiz" dedi.