1970 saniyede stadyum turları başlıyor

11.01.2018

1970 saniyede stadyum turları başlıyor

Akhisar’ın spor tarihindeki en büyük yatırımı olan Spor Toto Akhisar Belediye Stadyumu 16 Ocak Salı günü kapılarını açıyor. Akhisar Belediyesi tarafından hazırlanan proje kapsamında sosyal medya üzerinde rezervasyon yapan ilk 1970 kişiye tur imkanı sağlanacak.

16 Ocak günü başlayacak tur kapsamında belirlenen kişiler Akhisar Belediyesi önünden alınarak stadyum içerisindeki tüm alanlar rehber eşliğinde anlatılacak. Turlara katılmak isteyenlerin Spor Toto Akhisar Belediye Stadyumunun resmi sosyal medya hesabı olan https://www.facebook.com/akhisarstadyumu adresi üzerinden rezervasyonda bulunması gerekiyor. İlerleyen günlerde bilgiler yine bu sayfa üzerinden duyurulacağı bildirildi.

Tur saatleri ise haftaiçi saat 16.00, 17.30 ve 19.00 olarak belirlenirken haftasonu ise 12.00, 13.30, 15.00, 16.30, 18.00, 19.30 olduğu bildirildi.