15 Temmuz’da milletçe demokrasiye ve vatanımıza sahip çıktık

16.07.2017

15 Temmuz’da milletçe demokrasiye ve vatanımıza sahip çıktık

15 Temmuz Şehitleri Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Akhisarlı vatandaşlar ilk olarak Yeni Gülruh Camii önünde toplandı.

Kaymakam Kaan Peker, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Jandarma İlçe Komutanı Binbaşı Mete Demir, İlçe Emniyet Müdürü Engin Pınar, daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kurulu temsilcileri ve binlerce vatandaşın katılımı ile Akhisar Milli Egemenlik Meydanına yürüyüş yapıldı. Atılan sloganlar ile ellerinde Türk bayrakları ile 15 Temmuz Şehitleri Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü kutlama etkinlikleri başladı.

Etkinlik alanı Milli Egemenlik Meydanında düzenlene platformda saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile program başladı. Şehitler Köprüsünde konuşma yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşması canlı olarak alanda izlendi. Ardından Kaymakam Kaan Peker günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yaptı.

Program öğrencilerin şiir ve kompozisyonları okuması ile devam etti ve saat 04.00'de sona erdi.