Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, babalar gününü kutladı

16.06.2017

Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, babalar gününü kutladı

Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı her yıl Haziran ayının 3. Pazar günü kutlanacak olan Babalar Günü dolaysıyla bir mesaj yayınladı.

Babaların, ailenin birlikteliği, aile içi uyum ve ailenin güvencesini sağlama gibi yerine getirdikleri çok önemli görevlerle, sağlıklı toplum yapısının oluşturulmasına büyük katkılar sağladığına vurgu yapan Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, “hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren babaların, evlatlarını geleceğe güvenle hazırlamak için ellerinden gelen tüm gayreti mutluluk içinde sarf etmektedirler. Anne ve babalara gösterilecek sevgi ve saygının onlar için en büyük armağan olacaktır.

Bu vesile ile başta şehit babaları olmak üzere bütün babaların Babalar Günü’nü kutluyor, vefat eden babalarımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Bu güzel ve anlamlı günün, babalarımızın kıymetini bilmemize, iyi bir baba olabilmek için de eksiklerimizi gidermemize vesile olmasını temenni ediyorum. Bir kez daha bütün babalarımızın ellerinden öpüyor, sağlıklı ve mutlu uzun ömürler diliyorum” ifadesini kullandı.