Metetorolojiden zirai don uyarısı

05.12.2017

Tarih: 4 Aralık 2017                         Saat: 13:30    Uyarı No: 2028         Uyarı Kodu: Normal

ZİRAİ DON UYARISI

Bölgemizin Kuzey ve İç Kesimlerinde

Zirai Don Olayı Bekleniyor!

Balkanlar üzerinden gelen soğuk hava dalgası nedeniyle, bölgemizin iç kesimlerinde  (Çanakkale'nin Ayvacık, Çan, Yenice, Biga, Ezine ve Bayramiç; Balıkesir'in kıyı ilçeleri haricinde kalan yerlerde; Manisa il genelinde; İzmir'in Ödemiş, Kemalpaşa, Bergama, Torbalı, Bayındır, Menderes, Beydağ, Kınık, Kiraz ve Tire ilçeleri ile Aydın'ın Merkez, Nazilli, Sultanhisar, Bozdoğan, Buharkent, Çine, Germencik, İncirliova, Karacasu, Karpuzlu, Koçarlı, Köşk, Kuyucak ve Yenipazar ilçelerinde) yarın gece (5-6 Aralık 2017) hafif, kırsal kesimlerde yerel orta kuvvette; Çarşamba'yı Perşembe'ye bağlayan gece (6-7 Aralık 2017) orta kuvvette, kırsalda yerel kuvvetli, Perşembe'yi Cuma'ya bağlayan gece (7-8 Aralık 2017) hafif, kırsal kesimlerde yerel orta kuvvette don olayı beklenmektedir.

Gece ve sabahın ilk saatlerinde görüleceği tahmin edilen don olayına karşı zirai faaliyet ve seracılıkla uğraşan vatandaşlarımızın tedbirli ve dikkatli olmaları gerekmektedir.

Başlama-Bitiş Zamanı

05.12.2017 21:00 - 08.12.2017 10:00