Yerel Dolu Yağışı İle Birlikte Gök Gürültülü Sağanak Yağışlara Dikkat!

07.10.2020

METEOROLOJİK UYARI

07.10.2020

Manisa İl Genelinde Yerel Dolu Yağışı İle Birlikte Gök Gürültülü Sağanak Yağışlara Dikkat!

Yapılan son değerlendirmelere göre; 08.10.2020 (Perşembe) günü sabah saatlerinden itibaren Manisa merkez ve ilçelerinde görülecek olan sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, yerel olarak kuvvetli (21-50 Kg/m2) olması beklendiğinden ani sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar, yerel dolu yağışı ve hortum oluşma riski gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Başlama-Bitiş Zamanı

08.10.2020 09:00 - 09.10.2020 03:00

Oluşması Muhtemel Riskler

Ani Sel - Su Baskını - Yıldırım - Ulaşımda Aksamalar