3 Aralık 2019 tarihli 1 adet dijital fotokopi makinası alımı teklif mektubu

28.11.2019

Akhisar Belediyesi Teklif Mektubu

D  U  Y  U  R  U

T.C. AKHİSAR BELEDİYE BAŞKANLIĞI MALİ HİZMETLER  MÜDÜRLÜĞÜNDE  KULLANILMAK ÜZERE  EKTEKİ DOĞRUDAN TEMİN TEKLİF MEKTUBUNDA VE TEKNİK ŞARTNAMEDE  ÖZELLİKLERİ  BELİRTİLEN  1 ADET DİJİTAL FOTOKOPİ MAKİNASI  4734 SAYILI KAMU İHALE KANUNUN 22. MADDESİNİN (D) BENDİNE GÖRE DOĞRUDAN TEMİN USULÜ İLE ALINACAKTIR.

İSTEKLİLERİN EKTEKİ TEKLİF MEKTUBUNU 03.12.2019 SALI GÜNÜ SAAT 15:00’E KADAR BELEDİYEMİZ DESTEK HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜNE TESLİM ETMELERİ DUYURULUR.

Teklif mektubunun teknik şartnamesini görmek ve indirmek için buraya tıklayınız...

Teklif mektubunu PDF formatında görmek ve indirmek için buraya tıklayınız..