4 Aralık 2019 tarihli 300 adet çöp kovası teklif mektubu

28.11.2019

Akhisar Belediyesi Teklif Mektubu

D  U  Y  U  R  U

T.C. AKHİSAR BELEDİYE BAŞKANLIĞI PARK VE BAHÇELER  MÜDÜRLÜĞÜNCE BELEDİYEMİZ PARK VE BAHÇELERDE     KULLANILMAK ÜZERE  EKTEKİ DOĞRUDAN TEMİN TEKLİF MEKTUBUNDA VE TEKNİK ŞARTNAMEDE  ÖZELLİKLERİ  BELİRTİLEN  300 ADET ÇÖP KOVASI 4734 SAYILI KAMU İHALE KANUNUN 22. MADDESİNİN (D) BENDİNE GÖRE DOĞRUDAN TEMİN USULÜ İLE ALINACAKTIR.

İSTEKLİLERİN EKTEKİ TEKLİF MEKTUBUNU 04.12.2019 ÇARŞAMBA GÜNÜ SAAT 14:00’E KADAR BELEDİYEMİZ DESTEK HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜNE TESLİM ETMELERİ DUYURULUR.

Teklif mektubuna ait teknik şartameyi PDF formatında görmek ve indirmek için buraya tıklayınız..

Teklif mektubunu PDF formatında görmek için buraya tıklayınız...