14 Kasım 2019 tarihli 1 kalem yüksekliği ayarlanabilir nota sehpası teklif mektubu

12.11.2019

D  U  Y  U  R  U

T.C. AKHİSAR BELEDİYE BAŞKANLIĞI DESTEK HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜNCE BELEDİYEMİZ TÜRK HALK MÜZİĞİ KOROSU VE ÇOCUK KOROSUNDA  KULLANILMAK ÜZERE  EKTE DOĞRUDAN TEMİN TEKLİF MEKTUBUNDA  ÖZELLİKLERİ  BELİRTİLEN  1 KALEM YÜKSEKLİĞİ AYARLANABİLİR NOTA SEHPASI  4734 SAYILI KAMU İHALE KANUNUN 22. MADDESİNİN (D) BENDİNE GÖRE DOĞRUDAN TEMİN USULÜ İLE ALINACAKTIR.

İSTEKLİLERİN EKTEKİ TEKLİF MEKTUBUNU 14.11.2019 PERŞEMBE GÜNÜ SAAT 14:00’E KADAR BELEDİYEMİZ DESTEK HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜNE TESLİM ETMELERİ DUYURULUR.

Teklif mektubunu PDF formatında görmek ve indirmek için buraya tıklayınız..