Bölgemizin Kuzey ve Doğusunda Kar Yağışı ile Buzlanma

25.12.2018

hava durumu akhisar belediyesi

METEOROLOJİK UYARI

Bölgemizin Kuzey ve Doğusunda Kar Yağışı ile Buzlanma ve Don Olayı Bekleniyor!..

Yapılan son değerlendirmelere göre; Bölgemizde bugün (25.12.2018 Salı) yağmur şeklinde başlayan yağışın, öğle saatlerinden itibaren Balıkesir, Manisa ve Çanakkale çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar, akşam saatlerinden itibaren ise Balıkesir’in güney ve doğusu, Manisa’nın kuzey ve doğusu ile yüksek kesimlerinde kuvvetli kar yağışına dönüşeceği (10-20 cm) beklendiğinden ulaşımda aksamalar, kuvvetli buzlanma ve don olayı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Başlama-Bitiş Zamanı:         25.12.2018 12:00

26.12.2018 09:00