4 Aralık 2018 tarihli açık teklif arttırma usulü ile kiraya verme ilanı

26.11.2018

Mülkiyeti Belediyemize ait, ilçemiz Muhtelif Mahallelerinde bulunan aşağıda nitelikleri, ada, parsel, pafta, Yüz ölçümleri ve mevkii belirtilen gayrimenkuller 2886 sayılı Devlet ihale Kanununun 45.ve müteakip maddelerine göre "Açık Teklif Arttırma Usulü" ile kiraya verilecektir.

1-Kira İhalesi 04.12.2018 Salı günü Saat : 15,00' de başlayarak 2'er dakika arayla Belediye Meclis Salonunda, Belediye Encümeni huzurunda yapılacaktır.İhale usulü ile kiraya verilecek olan gayrimenkulleri, aylık/yıllık muhammen kira bedelleri aşağıda gösterilmiştir.

ihale listesi ve şartnameyi indirmek için buraya tıklayınız..