28.08.2018

Meteorolojik Uyarı Bölgemiz’de Kuvvetli Yağış!

Tarih: 28 Ağustos 2018    Saat: 12:00  Uyarı No: 611-1,613-1,614-1      Uyarı Kodu: Acil

Meteorolojik Uyarı Bölgemiz’de Kuvvetli Yağış!

İzmir ve Balıkesir Radarı, uydu görüntülerinden alınan veriler ve son yapılan değerlendirmelere göre: bölgemizde görülecek sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların,  Çanakkale’nin kuzey ve doğusu,  Balıkesir, Manisa ve İzmir İl geneli İle Aydın’ın kuzey ve doğu ilçelerinde kuvvetli (21-50 kg/m2) gök gürültülü sağanak yağış şeklinde olması beklenmektedir.

Yerel kuvvetli yağış sebebiyle oluşabilecek su baskını, ani sel, iç kesimlerde yerel dolu yağışı ve yıldırım riskine karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

Başlama-Bitiş Zamanı: 28.08.2018 - 12:00 / 19:00 TSİ