Akhisar Belediyesi 28 Ağustos 2018 tarihli Açık Teklif Arttırma Usulü ilan

25.07.2018

Mülkiyeti Belediyemize ait, İlçemiz Muhtelif Mahallelerinde bulunan aşağıda nitelikleri, ada, parsel, pafta, Yüz ölçümleri ve mevkii belirtilen gayrimenkuller 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. ve müteakip maddelerine göre “Açık Teklif Arttırma Usulü” ile kiraya verilecektir.

1-Kira İhalesi 14.08.2018 Salı  günü Saat : 15,00’ de başlayarak 2'er dakika arayla Belediye Meclis Salonunda, Belediye Encümeni huzurunda yapılacaktır. Talep zuhur etmeyen Gayrimenkuller aynı bedel ve şartlar ile 28.08.2018 Salı günü tekrar ihaleye çıkarılacaktır.İhale usulü ile kiraya verilecek olan gayrimenkulleri,  aylık/yıllık muhammen kira bedelleri ile kira bedeli peşin ödenecek olan taşınmazlar aşağıda gösterilmiştir.

İlanı okumak için tıklayınız...