4 Nisan 2018 tarihli ihale usulü kira ilanı

28.03.2018

Mülkiyeti Belediyemize ait, İlçemiz Muhtelif Mahallelerinde bulunan aşağıda nitelikleri, ada, parsel, pafta, Yüz ölçümleri ve mevkii belirtilen gayrimenkuller 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45.ve ve müteakip maddelerine göre “Açık Teklif Arttırma Usulü” ile kiraya verilecektir.

1-Kira İhalesi 04.04.2018 Çarşamba  günü Saat : 15,00’ de başlayarak 2'er dakika arayla Belediye Meclis Salonunda, Belediye Encümeni huzurunda yapılacaktır.İhale  usulü ile kiraya verilecek olan gayrimenkulleri, aylık/yıllık muhammen kira bedelleri aşağıda gösterilmiştir.

İlanı indirmek için buraya tıklayınız....